Veiliger alleen wonen met LifeSigns

KBO-PCOB Capelle aan den IJssel  » Capelle aan den IJssel, KBO PCOB, Senioren »  Veiliger alleen wonen met LifeSigns

Alleen wonen is niet zonder risico!
Jaarlijks overlijden alleenstaanden omdat ze thuis onwel worden en niet meer in staat zijn hulp in te roepen. Iemand kan dagenlang moeten wachten tot een ongeval wordt opgemerkt. In veel gevallen kan leed voorkomen worden als de buitenwereld op tijd wordt gewaarschuwd. LifeSigns heeft daarom recentelijk een eenvoudige gratis web-service ontwikkeld die automatisch berichten verstuurd naar familie of kennissen als er iets is gebeurd.

Op de website geeft de alleenstaande zijn of haar e-mailadres op, samen met die van enkele familie of kennissen. Vanaf nu wordt elke dag een e-mail gestuurd met een levenstekenknop. Zolang elke dag op de knop wordt gedrukt, wordt geen contact opgenomen met kennissen. Als echter na een incident de alleenstaande niet meer op de knop kan drukken, stuurt de LifeSigns automatisch verzoeken om contact op te nemen.

Deze dienst geeft geruststelling voor zowel de alleenstaande als voor zijn of haar familie en kennissen.

Heb ik dit echt nodig?

Iemand kan op veel manieren onwel worden. Als een alleenstaande geen contact meer kan opnemen met de buitenwereld voor hulp, kan zijn/haar situatie verslechteren. Meer informatie over het risico van alleen wonen (Waarschuwing, bevat enkele alarmerende statistieken)

De service van de LifeSigns is gebaseerd op dagelijkse e-mails, je kun daarom geen onmiddellijke reactie verwachten. Als de service correct is ingesteld kun je een reactie dezelfde dag verwachten of uiterlijk de volgende dag. Voor veel situaties is dit voldoende om ernstige escalaties te voorkomen.

De LifeSigns-service ondersteunt niet alleen jou, maar geeft ook geruststelling voor je familie en vrienden omdat zij zich geen zorgen over je hoeven te maken zolang ze geen e-mails van de LifeSigns krijgen.

Met deze link www.thelifesigns.com kunt u uw leven veiliger maken.

(LifeSigns is een organisatie zonder winstoogmerk.)


Show Buttons
Hide Buttons