Lidmaatschap

Wilt u als senior goed vertegenwoordigd zijn, gebruik willen maken van alle voordelen en diensten van het KBO-lidmaatschap? En bent u 50 jaar of ouder? Vul dan het onderstaande formulier in en wij maken uw aanmelding snel in orde!

KBO – PCOB, samen sterker voor senioren

De KBO PCOB de grootste, onafhankelijke seniorenorganisatie in Nederland. De KBO PCOB behartigt uw belangen op het terrein van zorg, welzijn, inkomen en koopkracht. Via politiek Den Haag, maak ook rechtstreeks. De KBO PCOB telt ruim 500 lokale afdelingen.

Neem nou onze collectieve zorgverzekering die we samen met Zilveren Kruis hebben samengesteld. Boordevol financieel voordeel en met vele gratis extra’s. Als u nu lid wordt ontvangt u een eenmalige bijdrage van 20 euro in het KBO-lidmaatschap. Bij een gemiddelde lokale KBO-contributie van 25 euro per jaar – de prijs varieert iets per lokale afdeling – betekent dit nagenoeg een gratis KBO-lidmaatschap.

Word vandaag nog lid van de KBO Capelle aan den IJssel!

Uw aanmelding geldt voor de KBO afdeling Capelle aan den IJssel kan het beste plaatsvinden via het email adres: info@kbocapelleaandenijssel.nl.

De jaarlijkse contributie 2021 bedraagt 26,00 euro per persoon. Echtparen betalen samen 50 euro voor het gehele jaar.

Na aanmelding bij deze afdeling ontvangt u binnenkort ook uw ledenpas en aanvullende informatie. Binnen enkele dagen ontvangt u onze welkomstbrief en een exemplaar van ons landelijke ledenblad Nestor.

* Wilt u als echtpaar allebei lid worden? Dat kan: vul dan twee keer het formulier in.

Doorgeven van wijzigingen

Voor het doorgeven van wijzigingen (zoals een adreswijzing) of het opzeggen van uw lidmaatschap kunt u contact opnemen met onze leden-administratie. Zij zorgt voor de verdere afhandeling! De leden-administratie is bereikbaar onder het email adres info@kbocapelleaandenijssel.nl.
Als u het KBO-lidmaatschap wilt opzeggen, vernemen wij graag wat de reden hiervan is.

Indien u een e-mail stuurt: vergeet niet om uw adresgegevens en telefoonnummer volledig te vermelden.
Controleer uw gegevens zorgvuldig om te voorkomen dat ze foutief worden overgenomen.

Delen !
Show Buttons
Hide Buttons