De Sportieve Lente van Sportief Capelle

KBO-PCOB Capelle aan den IJssel  » Capelle aan den IJssel, KBO PCOB, Nieuws »  De Sportieve Lente van Sportief Capelle

Sportief Capelle organiseert in het kader van de sportieve lente van 2021 de volgende sportcursussen:

 • WERELD TAI CHI DAG
  (24 april) Een Chinese leer van houding, beweging, ademhaling en meditatie, die erop gericht is de lichamelijke, geestelijke en spirituele gezondheid te behouden en te verbeteren.
 • TRIMZWEMMEN
  Op een afwisselende manier werkt u aan conditie, kracht, zwemtechniek en uithoudingsvermogen. En wordt er aandacht besteed aan de verbetering van de zwemslagen.

 • JEU DE BOULES
  Een laagdrempelige sport. Waarbij de bedoeling is dat de grote ballen zo dicht mogelijk in de buurt bij de kleine bal worden gegooid. Na een korte uitleg kan er gespeeld worden.

 • AQUAJOGGEN
  Je traint armen, benen en buik en profiteert van de tegendruk van het water. Zo verbeter je, met minimale belasting op het lichaam, uithoudingsvermogen en spierkracht.

 • FIETS4DAAGSE
  In deze week heeft u de mogelijkheid om papieren routes op te halen bij Aquapelle. U fietst individueel (op eigen gelegenheid) niet in groepsverband.

 • DANS
  Op donderdag 29 april is de Internationale dag van de dans!
  Tijdens deze speciale les werken wij aan stabiliteit, kracht en gooien wij natuurlijk de heupen los! Doet u gezellig mee?

 • BODY EN MIND
  Body en Mind zorg voor een fit en mentaal evenwicht middels het uitvoeren van diverse oefeningen. Kom lichamelijk en geestelijk in beweging tijdens deze kennismakingslessen!

 • WANDEL4DAAGSE
  Gezellig wandelen? Werken aan fitheid en conditie? Wandel mee met de Wandel4Daagse!
  We sluiten iedere dag af met een lunch (of een lunch to go, afhankelijk van maatregelen)

 • TAFELTENNIS
  Het doel van het spel is de bal over het net te slaan op de tafelhelft van de tegenstander, op zo’n manier dat deze de bal niet correct of helemaal niet kan terugslaan.

 • SCHAKEN
  Schaken is een denksport. Een strategisch spel, omdat het vaak onmogelijk is de consequentie van elke zet te overzien, waardoor inzicht en ervaring de zetkeuze mede bepalen.

  Meer info en inschrijven op de website www.sportiefcapelle.nl

  LEES OOK DE 60+ NIEUWSBRIEF

  Wilt u, naast de Sportieve Jaargetijden, nog meer op de hoogte gehouden worden over sporten en bewegen voor mensen van 60 jaar en ouder in Capelle aan den IJssel?! Meld u via www.sportiefcapelle.nl aan voor de nieuwsbrief 60+ .
  Ontvang deze maandelijkse nieuwsbrief met daarin onder andere een overzicht van de komende activiteiten, maar lees ook artikelen over het belang van bewegen, verhalen van onze eigen deelnemers en nog veel meer leuke weetjes over bewegen.

  Meer informatie?

  010 – 258 87 87

  info@sportiefcapelle.nl


  LEES OOK DE 60+ NIEUWSBRIEF

  Wilt u, naast de Sportieve Jaargetijden, nog meer op de hoogte gehouden worden over sporten en bewegen voor mensen van 60 jaar en ouder in Capelle aan den IJssel?! Meld u via www.sportiefcapelle.nl aan voor de nieuwsbrief 60+
  Ontvang deze maandelijkse nieuwsbrief met daarin onder andere een overzicht van de komende activiteiten, maar lees ook artikelen over het belang van bewegen, verhalen van onze eigen deelnemers en nog veel meer leuke weetjes over bewegen.


Show Buttons
Hide Buttons