PCOB anders….wandelen!

Vrijdag 25 januari 2019 was het zover.

De PCOB organiseerde voor de liefhebber voor het eerst een wandeltocht. Een recreatieve wandeling met als bedoeling beweging en sociale verbondenheid.

Ondanks het nevelige, koude weer en besneeuwde enigszins gladde weg, hadden toch 8 personen zich verzameld bij het vertrekt punt. De wandeling ging naar het Hitland.

Over fiets- en wandelpaden ging de tocht en er werd volop genoten van de rust en de natuur. Gelukkig was het toch goed te lopen over de paden. Ieder liep wel met iemand te praten en had het naar de zin.

De wandeling werd onderbroken voor een kopje koffie / warme chocomelk met een stuk appeltaart. Dit was bij Leefgoed de Olifant, theehuis De Dames. Na deze aangename stop zijn we verder gewandeld door het Hitland richting het vertrek punt. Daar aangekomen nam de groep afscheid van elkaar en een ieder was van mening dat het een geslaagde wandeltocht was. In totaal heeft de groep een kleine 5 kilometer gelopen. Tevens gaf men aan om dit vooral vaker te gaan doen en als het kan met meer mensen.

Vanuit het bestuur kan gemeld worden dat de volgende wandeling gepland staat voor vrijdag 8 maart 2019 om 10.00 uur. Loopt u mee?

Leen Verkade