Wie zijn wij?

De Afdeling Capelle a/d IJssel van de PCOB stelt zich ten doel de geestelijke en materiële belangen van de oudere inwoners van Capelle a/d IJssel in de meest uitgebreide zin te behartigen.
De afdeling telt op dit moment circa 250 leden, woonachtig in de gemeente Capelle aan den IJssel. De afdeling Capelle aan den IJssel is opgericht als een zelfstandige vereniging en kent statuten, leden en een formeel benoemd dagelijks bestuur.

Wat doen wij?

Het bestuur van de Afdeling Capelle a/d IJssel organiseert regelmatig bijeenkomsten voor ontmoeting, ontspanning en ontwikkeling. Verder kunnen ouderen bij de afdeling terecht voor persoonlijk advies als het gaat om zorg, inkomen, huisvesting, welzijn, veiligheid en mobiliteit.

Leden van de PCOB kunnen gebruikmaken van diverse ledenvoordelen.

Wat kunt u doen?
De PCOB organiseert het gehele jaar door activiteiten voor leden. Lees meer over deze activiteiten op de centrale website.

Wilt u zich actief inzetten? Dan kan dat natuurlijk ook. Neem hiervoor contact op met de secretaris van de afdeling.

Leden-administratrie

PCOB Capelle aan den IJssel
Contact : Mw. D.J. te Lindert,
Telefoon : 06 – 2037 2869
Email : ledenpcob@gmail.com

Nieuwsbrief PCOB Capelle aan den IJssel

Alle hier gepubliceerde nieuwsbrieven zijn in het zogeheten PDF-formaat. Dit formaat kan op de meeste pc’s en tablets gewoon worden geopende en gelezen.

2018

  • Lees hier Seniorgeluiden maart 2018.
  • Lees hier Seniorgeluiden februari 2018.
  • Seniorgeluiden januari 2018 niet gepubliceerd.

2017

Bezoek dames/heren gezocht!

Wij zijn op zoek naar een vrijwilligers die namens de PCOB, een bezoek willen brengen aan onze leden, bijvoorbeeld na thuiskomst uit het ziekenhuis of bij een jubileum.
Wij zijn blij dat mevr. Anneke Klootwijk ons bezoekteam komt versterken.
Het zou fijn zijn als er nog iemand ons zou willen helpen en dat mag zeker ook een ” bezoekheer” zijn! U weet, vele handen maken licht werk!

Heeft u interesse ? Bel dan met onze voorzitter, dhr. Jaap Klein telefoon 06-55334569

Delen !